Asumisoikeusasunnot

    Virkkulan asumisoikeuskoti on aito vaihtoehto, kun et voi tai halua sitoa suuria summia omistusasuntoon tai maksaa kallista vuokraa – ja silti haluat asua laadukkaasti ja turvallisesti. Asumisoikeusasunnon asukkaana et omista asuntoa, mutta saat omistajan hallintaoikeuden ja oikeuden päättää Virkkulakotisi yhteisistä asioista. Jos haluat, voit myös luopua asunnosta vailla omistajan riskiä jälleenmyynnistä – lunastamme asumisoikeuden sinulta takaisin! Asumisoikeusmaksu on 15% valitsemasi asunnon hinnasta.

    Lue lisää Virkkulan asumisoikeuskodeista »

    Virkkulan asumisoikeustalot senioreille sijaitsevat keskeisillä paikoilla palveluiden läheisyydessä. Esteetöntä yhteistä toimitilaa on runsaasti ja niitä voi varata myös perhejuhlien viettoa varten. Piha-alueilla on helppo liikkua myös apuvälineiden kanssa ja korotetuissa viljelylaatikoissa voi viljellä hyötykasveja tai kukkia.

    Talossa voi nauttia aktiivisesta elämästä yhdessä muiden kanssa, mutta elää myös rauhassa itsenäistä elämää. Arkielämää helpottavien palveluiden hankintaan saa tukea ja neuvoja. Tarpeen mukaan kotiin saadaan myös hoivaa.